Hogyan készítsünk LinkedIn frissítéseket anélkül, hogy azt megjelenítenénk az adatfolyamban

A LinkedIn egy olyan tevékenységi adatfolyamot valósít meg, amely lehetővé teszi a kapcsolataid számára, hogy láthassák a legutóbbi tevékenységedet a webhelyen. Ezek a tevékenységfrissítések akkor fordulnak elő, amikor módosítja a foglalkoztatási adatait, az oktatási információkat és a személyes webhelyeket, és a frissítések akkor is megjelennek, ha valakit felvesz a hálózatába, vagy valakit ajánl. A LinkedIn adatvédelmi vezérlői lehetővé teszik, hogy megakadályozza ezeknek a frissítéseknek a megjelenését a tevékenység hírcsatornájában, és elrejtheti a felhasználók különböző kategóriáinak frissítéseit is.

1

Jelentkezzen be a LinkedIn-fiókjába. Kattintson az oldal tetején a nevétől balra található lefelé mutató nyílra; majd kattintson a "Beállítások" gombra.

2

Görgessen le az oldal alján található "Profil" fülre. Az „Adatvédelmi kezelőszervek” címsor alatt kattintson a „Tevékenységi közvetítések be- és kikapcsolása” elemre.

3

Törölje a jelet az "Adja meg az embereknek, ha megváltoztatja profilját, javaslatokat tesz vagy követi a vállalatokat" jelölőnégyzetet, és kattintson a "Módosítások mentése" gombra. Most már frissítheti profilját anélkül, hogy azok megjelenne a falon.