A szinkronizált képek törlése iPhone-on

Az Apple iPhone lehetővé teszi digitális fényképek készítését az eszköz beépített kamerájával, és lehetőséget kínál arra, hogy ezeket a fényképeket manuálisan törölje az iPhone vezérlőivel. A szinkronizált felvételek eltávolítása azonban más történet. Az iPhone az Apple által kifejlesztett számítógépes szoftvert, az Apple-t használja a vállalat mobileszközeinek felsorolásához, mind a fényképek iPhone-ra történő átviteléhez, mind azok törléséhez. Konfigurálja a szinkronizálási beállításokat az iTunes alkalmazásban a fényképek eltávolításához az iPhone készülékről.

1

Csatlakoztassa iPhone készülékét a számítógépéhez, és futtassa az iTunes alkalmazást.

2

Kattintson az iPhone nevére az iTunes bal oldalán az „Eszközök” alatt.

3

Kattintson az iTunes középső panelje fölött található "Fotók" elemre. A szinkronizálási opciók megjelennek a középső panelen.

4

Kattintson a "Fotók szinkronizálása" melletti legördülő mezőre, és válassza ki a törölni kívánt fotókat tartalmazó forrást, például a "Saját képek" mappát vagy a "Photoshop Elements" elemet.

5.

Kattintson a "Kiválasztott albumok" elemre. A kiválasztott fotóforráshoz társított albumok alább jelennek meg.

6.

Távolítsa el a pipákat a fényképalbumok mellett, amelyeket törölni szeretne az iPhone készülékről.

7

Kattintson a jobb alsó sarokban az "Alkalmaz" gombra.