A Google-dokumentumok megosztásának visszavonása

A Google Dokumentumok a Google által nyújtott szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy online különféle dokumentumokat készítsenek. Mivel ezek a dokumentumok online találhatók, a felhasználók dönthetnek úgy, hogy megosztják őket más felhasználókkal, hozzáférést biztosítva másoknak a dokumentumok megtekintéséhez vagy szerkesztéséhez. Ha úgy dönt, hogy többé nem szeretne dokumentumot megosztani más felhasználókkal, akkor eltávolíthatja a hozzáférésüket a Google-dokumentum megosztásának megszüntetésével.

1

Nyissa meg internetes böngészőjét, és keresse meg a Google Dokumentumokat. Amikor a rendszer kéri, jelentkezzen be Google-fiókjába.

2

Kattintson a dokumentumok listájáról annak a dokumentumnak a nevére, amelyet nem szeretne megosztani.

3

Kattintson a kék "Megosztás" gombra a dokumentum jobb felső sarkában, és várja meg, amíg a Megosztás ablak betöltődik.

4

Kattintson az "X" ikonra minden olyan felhasználó mellett, akivel már nem kívánja megosztani a dokumentumot, hogy eltávolítsa őket.

5.

Kattintson a "Megosztás és mentés" gombra az ablak alján a dokumentum megosztásának megszüntetéséhez.